Bed en Breakfast de olle saks eext

Restaurants in de omgeving van Eext

Lekker uit eten in Eext en omgeving? Hieronder vindt u een overzicht van de restaurants in Eext en omgeving. Op de websites van de restaurants vindt u de actuele openingstijden en menukaarten.

Eext

Tijdens uw overnachting bij B&B d’Olle Saks kunt u heerlijk uiteten bij Restaurant Rikus. Een diner bij Rikus is een must als uw van culinair genieten houdt.

Met veel glas en een prachtig uitzicht, wordt buiten als het ware naar binnen gehaald. Het diner wordt bereid met streekproducten. De groenten en kruiden komen uit de tuin van Rikus. Omdat er gewerkt wordt met verse ingrediënten uit de eigen tuin en uit de directe omgeving werken de koks met een wisselend menu.

Rikus is 7 dagen per week geopend. U kunt hier elke dag terecht voor een lunch of diner. Onze B&B is op loopafstand gelegen van Restaurant Rikus. Na afloop van uw heerlijke diner wandelt u door het gezellige dorpje terug naar de Bed & Breakfast d’Olle Saks.

Bekijk hier de website.

Voor een heerlijke lunch, hartig tussendoortje of een gezellig diner bent u bij Eetcafé Homan aan het juiste adres. Bekijk hier de website.

Opent binnenkort. Bekijk hier de website.

De Eexterhalte is een goed adres voor een snack of lekkere lunch. Bekijk hier de website.

Schuiven naar boven